Pereka Laman Web Profesional

Website MasjidHadhari.com

Ini adalah projek sub-kontrak. Jadi kredit diberikan kepada pemilik kontrak pertama iaitu Kasyidi Network.

Laman web ini adalah laman web untuk Masjid Hadhari di Bandar Jerteh, Terangganu. Website boleh dilihat di http://www.masjidhadhari.com/

Website TaqaTropica

Taqa Tropika (M) Sdn. Bhd (Taqa Tropika) ditubuhkan pada 2010/10/20. Mula beroperasi sebagai produk suplemen kesihatan di Wangsa Maju, Kuala Lumpur. Melalui kerjasama erat antara pengusaha Bumiputera dengan sokongan dari penasihat perubatan yang diiktiraf.

Read more...

Website MUBIN.org.my

Persatuan Jaringan Bisnes Muslim Malaysia (2848-10-WKL) ialah sebuah Pertubuhan Bukan Kerajaan yang menjadi wadah usahawan bersatu. Pendaftaran MUBIN diluluskan oleh ROS pada 10 Disember 2010.

Read more...

E-Commerce Isay.com.my

Laman web Isay.com.my adalah sebuah kedai online yang menjual t-shirt keluaran mereka sendiri.

Laman ini boleh dilihat di: http://isay.com.my

Website Perunding Unit Amanah

Website Perunding Unit Amanah adalah website yang menawarkan kepada pelawat untuk melantik dirinya menjadi Perunding untuk pelaburan Unit amanah anda. Tuan Khairul Arifin adalah seorang pelabur yang berpengalaman di dalam bidang pelaburan, baik dalam saham, mahupun di dalam unit amanah.

Read more...

E-Commerce PelanBanglo

Website PelanBanglo.com adalah satu website yang menjual Pelan Banglo yang berkualiti tinggi. Semua pelan ini direka bentuk oleh arkitek yang telah mempunyai 11 tahun pengalaman mereka bentuk banglo. Boleh lihat http://pelanbanglo.com.

Read more...

Website WarisanHakhi

Website WarisanHakhi.com adalah satu website untuk perniagaan Warisan Hakhi. Ia menawarkan produk seni kayu untuk para pengunjung. Boleh lihat di http://warisanhakhi.com.

Website ini boleh menerima tempahan dengan mudah. Dilengkapi dengan sistem affiliate di dalamnya, sesiapa yang mahu mencari duit tambahan boleh menyertai affiliate ini. Setiap jualan yang anda hasilkan, anda akan mendapat RM100 daripadanya.

Sekiranya anda meminati seni kayu, bolehlah membuat pesanan produk ukiran kayu daripada website ini.

E-Commerce MyIman

Alhamdulillah, satu lagi website e-commerce telah disiapkan, myiman.net.

Read more...

E-Commerce Habibi

Website habibi.com.my ini berkonsepkan e-commerce yang elegant dan profesional. Website ini lebih simple tetapi menarik. Website ini mempunyai fungsi yang lebih advance di mana post yang dibuat atau produk yang dimasukkan boleh di tag dengan tang "sold out", "on sale", "discount" dan sebagainya. Habibi.com.my menawarkan pakaian jubah terkini yang berkualiti tinggi.

Website JurnalIM

Setelah sekian lama menginginkan sebuah blog peribadi sendiri menggantikan blog kulidakwah.blogspot.com  akhirnya berjaya juga menyiapkan JurnalIM.com untuk dijadikan sebagai sebuah blog peribadi.

Read more...

Website Kasyidi

Alhamdulillah berjaya menyiapkan satu website lagi. Kali ini setelah beberapa kali mengubah design, akhirnya kami memilih design yang simple tetapi tetap anggun. Ia memberi mesej yang tepat bahawa Kasyidi Network merupakan syarikat profesional dan direct to the point, apa servis yang ditawarkan.

Read more...

Portal PPBM

Satu lagi website yang sudah disiapkan. Malah fasa ke dua website ini telah pun bermula sejak sebulan yang lalu. Website PPBM.org.my adalah website untuk Persatuan Pengasuh Berdaftar Malaysia.

Read more...

Hubungi kami melalui This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. atau handphone (019) 460-1376

 

Alamat Kami

  • 100-1, Jalan 2/23A, Off Jalan Genting Klang, Taman Danau Kota, Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia 53300
  • (013) 222-6295
    (019) 460-1376