Tips & Blog

Urus database pelanggan untuk tingkatkan jualan.

Menguruskan database pelanggan merupakan salah satu cara yang efektif untuk meningkatkan jualan dalam perniagaan. Dengan mempunyai database yang teratur dan terkini, anda akan dapat mengidentifikasi pelanggan yang lebih cenderung untuk membeli produk atau perkhidmatan anda, serta mengelakkan pelanggan yang tidak berpotensi. Guna sistem pengurusan database Pertama sekali, pastikan anda mempunyai…

Baca Artikel
5 reason why you have to use a web designer service in 2022

5 reason why you have to use a web designer service in 2022 As a business owner, having a strong online presence is crucial in today’s digital world. A well-designed website not only showcases your products and services, but it also helps build trust and credibility with potential customers. One…

Baca Artikel
5 Tips memilih nama domain

Sebelum anda membina laman web anda, anda perlulah mempunyai nama domain terlebih dahulu. Artikel ini akan membongkarkan 5 tips terbaik dalam memilih nama domain yang sesuai untuk laman web anda yang mampu menarik trafik yang banyak serta berkekalan. Teruskan bacaan anda.

Baca Artikel
Apa itu hosting dan domain?

Jika anda berminat untuk mempunyai laman web sendiri di Internet tetapi tidak mempunyai sebarang pengetahuan mengenainya, artikel ini akan membantu anda memahami dua perkara asas yang penting tentangnya: hosting dan domain. Teruskan bacaan anda.

Baca Artikel
Apa itu reka bentuk responsif?

Trend terbaru dalam dunia website kini ialah reka bentuk responsif atau dikenali juga sebagai responsive web design (RWD). RWD ialah reka bentuk laman web yang dapat memberikan respon ke atas pelbagai peranti daripada desktop, tablet, hinggalah kepada telefon pintar.

Baca Artikel